headphones newspaper video-player

Företagarna Umeå

Välkommen till Företagarna Umeå - det aktiva företagarnätverket!


Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Vårt arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag.

Företagarna är Sveriges största företagarorganisation och vi representerar 70 000 företagare i landet. Våra medlemmar är företagare som äger sina egna företag eller som stöttar vårt arbete.

Lokalt i Umeå verkar vi för att skapa ett starkt nätverk bland våra företagare. Som en del i detta har vi startat Företagarrådet som är ett dialogforum för företagare och kommunen för att lyfta viktiga frågor. 
Vi har också startat Företagarnas unga nätverk, Young Professionals, ett nätverk för yngre företagare i Umeåregionen.

Bli medlem du också! 

Nyheter om företagande i Umeå

8 maj 2018 | Västerbotten | Nyhet

Open Space i Umeå

Åter igen blev det en lyckad kväll med intressanta samtalsämnen, spännande kontakter och utbyte av erfarenyheter när företagare i Umeåregionen möttes i Open Space i Länsförsäkri...

21 mar 2018 | Västerbotten | Nyhet

Utbildning i E-handel

E-handel och export är viktiga och aktuella ämnen idag för många företagare. Idag bjöd vi in Linda Laszlo Ek och Christina Stantceva från Business Sweden för att ge företagare m...

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD