podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - dagsfärska nyheter om företag i hela Sverige

Äntligen är det åter dags för Sigtunas Näringslivsgala

30 sep 2022, 17:30-00:00
Plats: Quality Hotel Arlanda XPO
Den 30 september arrangerar Företagarna i Sigtuna årets gala där vi vill hylla entreprenörskap. Här lyfts företag fram som har betytt mycket för tillväxten och utvecklingen i Sigtuna. Galan genomförs i samarbete med Sigtuna kommun och andra partners.

NLG_Sigtuna_22.jpg Äntligen dags igen för Näringslivsgalan, som vi har längtat! Kvällen då företagare och entreprenörer samlas till årets fest. Ta med medarbetare och nära när vi hyllar företagandet i Sigtunas alla delar, säger Björn Petersson, ordförande i Företagarna i Sigtuna kommun.

Årets Företagare, Per Taube och Årets Unga Företagare, Erik Andersson utsågs tidigare i vår och kommer också att firas under galakvällen.

Boka dina biljetter redan idag. Som medlem i Företagarna betalar du endast 980 kr exkl. moms (ord. pris 1180 kr exkl. moms)! 

Boka dina biljetter här!

Vi ses den 30 september!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.