För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Välkommen på ett lunchseminarium och lär dig mer om Kundservice i Världsklass

16 maj 2017, 12:00-14:00
Plats: Jernet
I januari fick vi träffa Kent Johnsson på Upplands Motor som berättade om Service i Världsklass. Det var mycket uppskattat och deltagarna önskade mer på samma tema.

Katarina Palmstierna, Ordförande i Företagarna Lidingö kommer den 16 maj att fördjupa temat med Kundservice i Världsklass. 

”Man kan drömma, designa och skapa den mest underbara plats i världen, men det krävs människor för att göra drömmen till verklighet”- Walt Disney 

Anmälan

Anmäl dig i formuläret till höger senast den 12 maj. Vi bjuder våra medlemmar på lunch. Övriga betalar självkostnadspris

Katarina Palmstierna har arbetat med kundservice och kundrelationer i många år och har en utbildning i kundservice från Disney University i Orlando. Hon har under många år arbetat på TeliaSonera för att införa en kundorienterad kultur,  värderingar, synsätt, arbetssätt  och ledarskap i Norden och Balticum. Hon har också arbetat med start-ups och mindre företag för att införa ett kundorienterat arbetssätt från grunden på ett konkret och jordnära sätt och öka förståelsen för att det är mycket lönsamt. 

Ni kommer att få många konkreta exempel från Disney, Apple, Ikea och från sin egen verksamhet på TeliaSonera och i RoligareVardag som ni lätt kan omsätta i er egen verksamhet. 

Ni kommer också att få med er en liten Praktisk Handbok i Kundservice!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.