podcast news play företagaren I media förmån

Företagarna Lidingö

Välkommen till din lokala Företagarnaförening

Vi ingår i Sveriges största företagarorganisation med 60 000 företagare. Lokalt på Lidingö är vi ca 190 medlemmar. På riksnivå arbetar vi för att skapa bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag. På Lidingö arbetar för att göra förutsättningarna till de bästa tänkbara. Här på sidan hittar du en del av allt som pågår i föreningen. Under vintern 2021-2022 arbetar vi fram digitala nätverk och presentationer av medlemmarnas tjänster, erbjudanden och samarbeten. Ett steg mot ett ännu bättre samarbete mellan lokala företagare och ännu mer framgångsrika medlemsföretag. Följ oss på Facebook och Linkedin för att hänga med ALLT som händer, stort som smått, – Frågor? Tveka inte att höra av dig!

Medlemsföretag på Lidingö

Hitta samarbeten och nya affärer på Lidingö Här kommer vi att skapa branchindelningar och länkar till alla medlemsföretag som fyllt i information om sitt företag.  Men för att nå dit krävs det att fler av oss medlemmsföretag på Lidingö nyttjar möjligheten att presentera sitt företag här – det är ...

Mer om företagare i Lidingö

Väx av och med egen kraft

Tänk stort, satsa själv och våga bygga. Det var budskapet under inspirationskvällen Women Owned som arrangerades av Företagarna, Almi och EEN.

Vegovågen ger högtryck i tofufabriken

Från gammelmormors recept i Kina till 6 000 kvadratmeter fabrik i Vallentuna. Joceline Lu, vd för Nordic Green Food, lär oss att laga grönare mat. Med föräldrarna Johanna Guo och Cheng Lu har hon fått ut Yipins tofu i hela Sveriges mataffärer.

Visa alla nyheter
Lokala medlemsrabatter mellan Lidingöföretag
Vill du synas här?

Kontakta Mats Limnefelt på mats@innovatechcenter.com så hjälper han dig att publicera ditt företag och din eventuella förmån/rabatt till andra medlemmar. På hemsidan och på vår Facebooksida.

Och du, glöm inte att presentera ditt företag i vår nya tjänst Medlem söker Medlem.

Event på Lidingö
Nyhetsflash

Medlemsbrev till våra medlemmar i Lidingö.

Tips på medlemsförmåner

Visa fler förmåner

Kontakt Lidingö

Företagarnas lokala representation Lidingö. En småstad och skärgårdsö utanför Stockholm med ett mycket aktivt näringsliv. 

I staden finns aföreningar för kvinnliga företagare, hantverkare, konstnärsskrået och Startup Lidingö. Vi har även en lokal “handelskammare”, Lidingö Näringsliv där Företagarna har en styrelseplats. 

asUnikt för Företagarna in den här paletten med organisationer är vårt rikstäckande inflytande och medlemmarnas djupgående förmåner. Med Företagarna riks i ryggen erbjuder vi ett avsevärt kraftfullare medlemskap vad gäller företagsförsäkringar, sjukförsäkringar och förmåner på allt från bilköp och affärsresor till tjänster som företagstelefoni, affärs- och juridisk rådgivning.

Kontaktpersoner A-Ö
Anita Nordlund
Näringslivsfrågor / Sekreterare
Henrik Hanner
Event / Kassör

Telefonnummer 0733-14 98 00

E-post henrik@adesso.se

Jonas Melcherson
Ordförande

Telefonnummer 0706790996

E-post mail@jonasmelcherson.com

Katarina Palmstierna
Valberedning
Marie Almqvist
Eventfrågor

Telefonnummer 073 500 15 55

E-post marie@almqvistdesign.se

Mats Limnefelt
Medlemsfrågor
Michael Ehring
Revisor
Tomas Ankarlou
Ledamot
Wilhelm Brandelius
Vice ordförande
Kontakta Företagarna
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Nätverk

Som medlem i Företagarna har du tillgång till Sveriges största nätverk för företagare.