För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

EN 24 och Eskilstunas näringslivsgala 18 april

Nu tar vi sikte på EN24 och årets stora näringslivsgala där vi också delar ut pris i kategorin Årets företagare.

Boka biljetter och se hela programmet här!

Den 18 april är det dags för EN24 och efterföljande gala, och då delar Företagarna Eskilstuna-Torshälla ut priset Årets Företagare. Med priset vill vi lyfta och synliggöra företagare som under det gångna året stuckit ut med sitt engagemang och entreprenörskap.

 

Om Årets Företagare

Företagarna Eskilstuna-Torshälla delar i samband med Eskilstuna Näringslivs galan 18 april ut priset Årets Företagare för att lyfta fram människorna bakom företagen. Vi vill synliggöra de företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra allt bättre affärer. Bättre affärer leder till tillväxt som ger välstånd, något som alla vill ha.

Priset Årets Företagare delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Årets Unga Företagare delas ut till en framgångsrik företagare under 35 år (delas ut 29/2 på Valvet). Som vinnare på nationell nivå kan man förvänta sig ett massmedialt genomslag, ökade affärsmöjligheter och, om man inte har det innan, ett medlemskap i Företagarna med alla våra förmåner som bonus.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.