För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Lunchföreläsning Fabian Bengtsson

21 jan 2019, 11:00-13:00
Plats: Bilhallen, Bilbolaget Bollnäs, Hantverkargatan 3, Bollnäs
Företagarnas nye ordförande heter Fabian Bengtsson. I en exklusiv föreläsning den 21 januari i Bollnäs berättar han om sitt händelserika liv.

Tillsammans med Bilbolaget Bollnäs bjuder vi in dig till en lunchföreläsning och exklusiv förhandsvisning av Volvo V60 Cross Country. Föreläsningen hålls av Fabian Bengtsson, Företagarnas styrelseordförande. Vi bjuder på en härlig lunch med exklusiv förhandsvisning av nya Volvo V60 Cross Country som lanseras officiellt vecka 5.

Till detta event har vi ett begränsat antal platser så anmäl dig direkt för att inte gå miste om denna möjlighet. Kom ihåg att anmäla specialkost när du anmäler dig till eventet! Vi ser fram emot att träffa dig!

Fabian Bengtsson är en erfaren och driven företagare som flera gånger har prisats för sin gärning och utsetts till Entrepreneur of the Year. Känd för den breda allmänheten blev han under sin tid i företagen SIBA och NetOnNet. 


Vilka frågor är viktigast att driva?
– Att få vår röst hörd och öka förståelsen för vad Företagarna är, vilken kraft som Företagarna representerar i samhället samt hur vi bäst kan bistå företagare till att bli starkare, tryggare och fler, sade Fabian Bengtssom tidigare i en intervju medlemstidningen Företagaren.
– För mindre företag medför olika former av regelbörda ofta en stor belastning. Man påför byråkrati som småföretagare måste hantera. Vi måste göra det enklare att vara företagare.

Exklusiv VIP-visning
Föreläsningen äger rum i vår samarbetspartner Volvo Bilbolagets lokaler i Bollnäs. Där serveras enklare lunchförtäring och du får dessutom en vip-visning av nya Volvo V60 Cross Country. Läs mer om Volvo V60 Cross Country »

Var?
Bilhallen, Bilbolaget Bollnäs, Hantverkargatan 3, Bollnäs

När?
Måndag 21 januari 2019 kl. 11.00

Anmälan senast 15/1 
Anmäl dig via denna länk:
bilbolaget.nu/bollnas/lunchforelasning
Sista anmälningsdag är den 15/1 - 2019
Obs! Begränsat antal platser, först till kvarn.

Länk till intervju med Företagarnas ordförande Fabian Bengtsson

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.