podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.

STOCKHOLM: Digital produktägare (vikariat)

Vill du jobba med att göra Företagarnas webbplats och app ännu bättre? Vi söker dig som är analytisk, kreativ och målinriktad till en roll som produktägare för företagarna.se och vår förmånsapp.
Ledigt vikariat som produktansvarig webb och app.

En dag på Företagarna i denna roll

Som produktägare på Företagarna är du expert på ditt område; webb, konverteringar och SEO. Du kommer att genomföra projekt och förvaltningsarbetet för att uppnå verksamhetens mål för webbplatsen och appen. Du måste snabbt kunna bilda dig en uppfattning av besökarnas behov och använda data för att hitta rätt lösning tillsammans med andra i marknadsteamet.


Vanliga arbetsuppgifter på webbplatsen och/eller appen:

 • Anpassar innehållet efter besökarnas behov och beteende och tar ansvar för tester och uppföljning
 • Tar helhetsansvaret för SEO, UX och CTR
 • Driver förvaltning- och utvecklingsprojekt och beställer till webbyrån
 • Rådgivande internt kring både innehåll och system
 • Ansvarar för att lagar och regler efterföljs
 • Ansvarar för Företagarnas bildbank

Din bakgrund och kompetens

 • Du behöver ha arbetslivserfarenhet som minst med att skapa och tolka data, samla insikter, beställa, planera, producera och följa upp webbplatser och mobilappar.
 • Det är också nödvändigt att du har erfarenhet av UX-copy, bildhantering och grafik för webbplatser.
 • Ett krav är att du vet hur man använder data för att skapa bättre kundrelationer och affärsbeslut via webb.
 • Beställarerfarenhet krävs för att du ska kunna arbeta agilt med tillsammans med vår webbyrå, en ledare och doer i projektarbete och van att arbeta tvärfunktionellt.
 • Goda kunskaper inom SEO, CMS, Google Analytics/GA4 och UTM-taggning.
 • Extra poäng om du är van att använda EPI-server, Miro, Click-up och har stor vana av att arbeta i olika verktyg och system för webbplatser.
 • Hur du skaffat dig kunskapen är mindre intressant – viktigare är att du verkligen kan beställa, samarbeta, förstå och arbeta i olika system.

Din personlighet

 • En kreativ problemlösare som tar initiativ när det behövs och kan arbeta självgående.
 • När du inte kan frågar du, du gillar att lära dig nytt och ser tester och projekt som en möjlighet att lära mer.
 • Du förstår och behärskar system och teknik och kan balansera mellan fakta och när magkänsla och kreativitet behövs.
 • Du är en person som letar avvikelser och sen fortsätter leta och testa för att hitta orsaken och vad vi ska förbättra.
 • Du är excellent på att formulera dig och anpassa ditt språk till situationen och kan använda tester för att utveckla både språk, grafik och bilder.

Praktisk information och ansökan

Placering för tjänsten är på rikskontoret i Stockholm, vi är en flexibel arbetsplats för dig som behöver pendla. Tillträde till tjänsten sker under juni 2023 och är ett vikariat på ett års tid.

Är du rätt person för tjänsten är du välkommen att söka rollen genom att skicka in din ansökan och CV till medarbetare@foretagarna.se och skriv rubriken ”Produktägare webb och mobilapp.” i ämnesraden. Sista ansökningsdag är den 1 april men vi gör intervjuer löpande och rollen kan tillsättas omgående.
Har du frågor angående tjänsten kontakta Anna-Carin Enwall, chef Marknad & Försäljning, anna-carin.enwall@foretagarna.se, 070-587 54 73 eller Caroline Antonsson, marknadsansvarig, caroline.antonsson@foretagarna.se, 070-385 00 04

Därför är Företagarna en bra arbetsgivare

Vi erbjuder dig en spännande plats i händelsernas centrum. På Företagarna drivs vi alla av att utveckla Sverige så att vårt land även i framtiden är ett av de bästa länderna att leva, verka och bo i. Du kommer att vara en viktig del av vårt team med stolta och proffsiga kollegor, som har roligt tillsammans och gör skillnad varje dag för landets alla företagare. Våra värdeord känns i vår verksamhet; vi är engagerade, hjälpsamma, modiga och snabbfotade. Vi vill att du ska få de bästa förutsättningarna att göra ett bra jobb hos oss och här finner du utrymme för att testa idéer och utvecklas. Så här säger några kollegor: ”Som medarbetare känner jag att jag står i fokus, att ledningen gör allt de kan för att vi ska må så bra som möjligt. Jag är stolt över allt arbete alla gör, och det känns att vi gör skillnad för företagare ute i landet.” och ”Vi har en sådan himla fin, bra, rolig och varm arbetskultur bland alla kollegor”.

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.