podcast news play företagaren I media förmån

Jobbskaparna

Se hela filmen

Tack för att ni finns!

Var med och hylla alla företagare som varje dag går upp för att skapa jobb och välfärd. Sprid och dela kampanjen så att alla förstår att det är du som skapar jobben. 
Jobbskaparna är en kampanj från Företagarna, Sveriges största organisation för företagare. 
Mer om Jobbskaparna

Årets Jobbskapare, Bodil Frick

Bodil Frick grundare och ägare av Uppsala Kampsport & Hälsocenter är en av årets jobbskapare som precis som många andra företagare haft problem att få stöd under pandemin och hittade andra lösningar.

Här kan du läsa och lyssna mer om Bodil

Vill du bli vara med i kampanjen Jobbskaparna? Skicka ditt namn och en kort motivering så återkommer vi till dig när det är dags för nästa film 2022. 

Var med och skapa bättre förutsättningar för företagare

Det enda som behövs är ett medlemskap i Företagarna. Räkna ut din kostnad här. Medlemskap från 1590 kr per år.

Vi vet att det är viktigt för alla som bor och verkar i Sverige att företag kan vara framgångsrika här.

Vi gläds med alla företagares framgångar, stora som små, men framförallt gläds vi åt att hela samhället tjänar på att de skapar jobb, bidrar till vår välfärd och bygger vår framtid.
Ibland när vi läser tidningar eller lyssnar på politiker kan det verka som att de flesta jobb skapas av stora multinationella företag. I själva verket kunde inget vara mer fel. Enligt Statistiska Centralbyrån skapas fyra av fem jobb i mindre företag och idag sysselsätts långt många fler människor i små jämfört med stora företag.
 

Visste du förresten att småföretagen utgör 99,4% av alla företag i hela Sverige? Med tanke på att det finns över en miljon företag blir det tydligt att Sverige är ett land fullt av jobbskapande företagare och modiga entreprenörer.

Företagarfakta

Småföretagare står för den största skatteintäkten i 208 kommuner och #4av5jobb skapas i små- och medelstora företagare. 

För att alla Sveriges kommuner ska veta hur viktig du är som småföretagare träffar Företagarnas föreningar kommuner och tjänstemän för att diskutera och påverka det du kan läsa mer om i denna rapport.

Personen på bilden är en av Sveriges jobbskapare. Han är också förtroendevald för Företagarna i Mark och hjälper på så vis fler företagare att skapa välfärd och jobb. 

Hur ser det ut i din kommun?

Läs rapporterna om Jobbskaparna och Välfärdsbyggarna

Jobbskaparna del 1: Stolthet och svordom

Företagare känner stolthet över att vara jobbskapare och bidra till problemlösning och positiv utveckling i samhället. Det framgår av den nya rapporten Jobbskaparna del 1: Stolt...