För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Årets Företagare Göteborg 2017

Årets Företagare Göteborg 2017 är Jan G. Smith och Leif Smith, Abigo Medical

Abigo Medical har drivit sitt företag i 28 år och gör så alltjämt. Denna resa är ett utmärkt exempel på hur man som egen företagare kan vara mer flexibel, ha kortare beslutsprocesser och framförallt tänka mer långsiktigt med en möjlighet till en positiv expansion. På 28 år har de utvecklat ett framgångsrikt företag som även är en internationell aktör som idag finns i över 60 länder.

I en tid i livet när de flesta gått i pension för länge sedan, engagerar de sig fortfarande aktivt i sitt bolag med att driva såväl forsknings- som utvecklingsprogram inom sitt område som att ha ett tillväxtfokus. De har roligt på jobbet och vågar gå sin egen väg och ser inte arbetet som en födkrok.

Abigo Medical nätverkar, är kreativa och har visat på innovationer. Genom åren har man skapat flera unika, patenterade och egenutvecklade produkter i syfte att motverka det globala problemet med antibiotikaresistens och multiresistenta bakterier. Med unika lösningar som utnyttjar kunskap om naturliga processer och fysiska samspel där det inte behövs kemiska ämnen eller kirurgiska ingrepp, är de en förebild på flera sätt.
De har visat en exceptionell förmåga att utveckla sitt företag. Med stort mod och med en klar förståelse om marknaden synes bolaget ha realiserat sin vision. Med en stadig tillväxt omsätter de över svindlande 250 miljoner och har över 100 anställda. 

Årets Företagare är i år två bröder med 18 månaders åldersskillnad;

Jan G Smith och Leif Smith, med sitt företag ABIGO Medical AB, som är ett läkemedelsföretag från Göteborg som bl.a. sysslar med avancerad sårläkning.

Filmen från festkvällen hittar du här :) !! https://www.facebook.com/foretagarnagbg/

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.