För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

2016 års vinnare!

Nu är vinnarna av 2016 års Utbildningsstipendium utsedda!

Sax & Kam, Therese Karlsson och Emma Ekbladh

 Juryns motivering: 

Att ta över ett inarbetat och välkänt företag är smart. Det innebär dock inte att det saknas utmaningar – tvärtom. Therese och Emma har visat att de gjort hemläxan genom att studera marknaden och trenderna. Nu vill de addera nya värden till salongen, bredda sin målgrupp och därmed modernisera och stärka varumärket Sax & Kam. En utbildning blir förhoppningsvis startskottet för allt detta. Läs mer om Therese, Emma och deras företag HÄR!

 

Ronströms Ramar, Isabella Ronström

Juryns motivering:

Att starta ett företag utan specifik utbildning inom området - visst går det. Med tålamod och en stark vision kommer man en bra bit på vägen. Lägger man sen till en vilja att även få ett skriftligt bevis för sitt hantverkskunnande så ökar chansen att lyckas.

I vår digitala tillvaro känns det otroligt viktigt och mycket roligt att uppmuntra någon som vill ta ett hantverkskunnande inom gammal teknik på allvar och förvalta det väl.

Isabella har redan påbörjat resan mot Gesällen för inramningsyrket. Nu hoppas vi återstående kurser tar henne hela vägen fram. Läs mer om Isabella och hennes företag HÄR

 

Lycka till och grattis säger vi på Företagarna Gotland till våra vinnare!

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.