podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.
Jonas Eriksson gästar Företagarpodden.

Företagarpodden #283: Fotbollsdomaren som blev entreprenör

Hur är det att vara chef för några av världens största idrottsstjärnor? Och hur kan man kombinera sitt livs passion med ett framgångsrikt företagande? Det tar vi reda på i veckans avsnitt.
Günther får denna vecka celebert besök i form av fotbollsdomaren och företagaren Jonas Eriksson. Efter en avslutad karriär som fotbollsdomare på högsta elitnivå har han gått vidare som entreprenör och affärsängel och blivit känd som tv-expert och drake från den senaste säsongen av tv-programmet ”Draknästet”. I sin nya bok ”Korthuset” berättar han som sina upplevelser på världens största fotbollsarenor, och om spelet bakom kulisserna i fotbollsvärlden.
 

Hur gick snacket bakom kulisserna under inspelningen av Draknästet? Och vilka lärdomar kan företagare ta med sig från toppfotbollens absoluta finrum? Det och mycket mer diskuteras i detta avsnitt. Lyssna nu!


Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.