podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - dagsfärska nyheter om företag i hela Sverige
Jacob Wall gästar Företagarpodden.

Företagarpodden 266: Affärsutveckla ditt bolag för framtiden

Vilka åtgärder krävs för att anpassa företaget för oväntade utmaningar? Och hur kan man tweaka sin affärsidé efter det rådande världslaget? Det är ämnet för veckans avsnitt av Företagarpodden.

Günther får besök av Jacob Wall som är affärsutvecklingsdirektör på Axel Johnson som är en av Nordens ledande handelskoncerner. År 2020 omsatte totalt de idag hel- och delägda bolagen i Axel Johnson-koncernen cirka 87 miljarder kronor och har omkring 25 000 anställda. Jacob har ett brinnande intresse för e-handel och är dessutom ordförande i Novax och Skincity.


Vad krävs för att driva ett framgångsrikt företag när arbetsmarknaden struktureras om, hemarbete ökar och hållbarhet blir allt viktiga för lönsamheten? Günther och Jacob resonerar om hur du som företagare påverkas och vilka anpassningar som krävs. Lyssna nu!

Sändningen är en del av Företagarna Business Forum Digital

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.