podcast news play företagaren I media förmån

Välkommen till Företagarna Business Forum Digital 4–6 maj 2021

Ditt alldeles egna digitala kunskapsevent

Tack för att du har varit med oss under Företagarna Business Forum Digital! Alla livesändningar, filmer och artiklar kommer att finnas sparade på vår webb.

Tips till dig som vill ta del av innehåll efter eventet

Missade du någon livesändning? Du hittar alla här.

Biblioteket - artiklar, filmer och poddavsnitt

Biblioteket

Artiklar, poddavsnitt, filmklipp och guider om alla ämnen från Business Forum!

Har du frågor efter eventet skickar du dem till live@foretagarna.se (märk med ämne) eller kontaktar oss via Facebook. Välkommen!

Partners till Företagarna Business Forum Digital

Program

Tisdag 4 maj 

Möt Alexandra Stråberg, chefekonom på Länsförsäkringar, i en rykande färsk omvärldsanalys. Dagen fortsätter med  livesändningar om a-kassa. Efter det är det dags för offentlig upphandling– som är enklare än du tror. Vi avslutar dagen med våra VIP-LIVE där du bland annat kan prata affärer.

Onsdag 5 maj

Dagens tema är det ständigt aktuella temat bilar. Vi fokuserar på framtidssäkrade transportbilar och drivmedel när vi djupdyker i ämnet elektrifiering och hållbarhet med OKQ8, Ford och Fortum.  Är elen bensinstationens återtåg i tätorten, går det köra transportbil på el och har vi elbrist eller inte? 

Torsdag 6 maj 

På torsdagen går vi all-in i det ämne som vi får mest frågor om just nu; e-handel och logistik! Möt DB Schenker och flera intressanta gäster i intervjuer och seminarier och missa inte dagens VIP-LIVE om Instagram och Facebook. 

PS: Starta varje dag med Günthers frukost som du kan titta på från klockan 7.