podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - dagsfärska nyheter om företag i hela Sverige
Günther Mårder, Linus Baihofer Werner och Hugo Larsson.

#företagarpodden #257: Solcellsbolaget som vill transformera energibranschen

Äntligen är 2020 över och ett nytt år har börjat! I veckans program möter vi två unga entreprenörer som utmanar de stora energibolagen.

I veckans avsnitt möter vi Linus Baihofer Werner och Hugo Larsson. Tillsammans har de grundat solcellsbolaget Save By Solar. Med stora kunder som ICA Fastigheter och Vasakronan har Save by Solar vuxit rejält sedan starten 2014.Företaget har gått från 2 till 65 medarbetare och beräknas omsätta en bit över 100 miljoner i år. I oktober utsågs duon till Årets Unga Företagare 2020.

Varför ska man som ung och ambitiös satsa på att starta företag istället för en karriär som anställd? Vilka fördelar och nackdelar finns? I denna podd får du mängder med goda råd.

Potentialen med solceller och hållbar energiproduktion är stor. Vilka affärsmöjligheter skapas när tekniken skapar nya förutsättningar? Lyssna nu!

 

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.