podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.
Fabian Bengtsson gästar Företagarpodden.

Företagarpodden #287: Årets toppar och dalar

Nu är det dags att summera året som gått och blicka fram emot året som kommer!

Günther får sällskap i studion av Företagarnas ordförande Fabian Bengtsson. Han är kanske fortfarande mest känd som tidigare vd för SIBA. Idag är han ägare och ledamot i NetOnNet AB och ett flitigt anlitat styrelseproffs. 2016 utsågs Fabian till EY Entrepreneur of the Year i Sverige.


Hur ser framtiden ut för branscher som dagligvaruhandel, hemelektronik och fastighetsbranschen? Fabian och Günther delar med sig av sina bästa tips och spådomar.

Vad kan vi förvänta oss den kommande valrörslen och hur ska man tänka om man funderar på att komma i gång med sitt företagande lagom till årsskiftet? Det och mycket mer diskuteras i veckans avsnitt. Lyssna nu!Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.