För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

#företagarpodden #237: Så fixar du bästa arbetsplatsen

Hur kan du förbättra affärerna med ett perfekt anpassat kontor? Och hur går du tillväga för att på ett klokt och effektivt sätt fräscha upp din arbetsmiljö? Det tar vi reda på i veckans avsnitt!

Günther gästas av IKEA:s företagsindredare Anna Andersson. Hon arbetar som Business Interior Design Specialist på IKEA och har över 20 års erfarenhet inom detaljhandelsbranschen och hjälper dagligen IKEA:s företagskunder med att optimera sina arbetsplatser.


De diskuterar bland annat ”Den bortglömda arbetsplatsen”, en tävling som arrangeras av Företagarna i samarbete med IKEA där du kan vinna hjälp av en företagsinredare samt inredning för ett värde upp till totalt 40 000 kr.

Många företagare har under de senaste månaderna flyttat arbetsplatsen till hemmakontoret. Hur ska man göra för att anpassa hemmet på bästa möjliga sätt? Här får du mängder med tips! Günther avslöjar också varför han gärna går in i garderoben när radiojournalister ringer. Lyssna nu!

 

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Taggar
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.