headphones newspaper video-player
Günther Mårder gästas av Aurore Belfrage.

#företagarpodden #235: Så kan AI effektivisera dina beslut

Hur leder man innovativa bolag i en ständigt föränderlig värld? Och hur kan AI effektivera komplexa beslut och hjälpa småföretagare framåt? Det ska vi diskutera i veckans avsnitt.

Günther får besök av investeraren och entreprenören Aurore Belfrage. Hon har bland annat en bakgrund på EQT Ventures och som medgrundare till presentkortsbolaget Wrapp. Som kolumnist på SvD och programledare i podden +Katapult utbildar hon om hur vi kan använda tech för att skapa impact.

Hon har gedigen erfarenhet av hur teknologi kan strategiskt stärka affärer i en föränderlig värld. Idag stöttar hon ledningsgrupper och statliga institutioner i hur de kan bygga en så kallad ”resilient” organisation i en turbulent tid av exponentiell teknologi och akut klimatomställning.


Hur kan teknik och hållbarhet i kombination hjälpa småföretagare att ställa om snabbare och samtidigt skapa jobb och affärsmöjligheter? Det och mycket mer tar vi reda på i veckans avsnitt.

AI är ett buzzword som ständigt återkommer men hur kan det hjälpa svenska småföretagare att lyckas i sina bolag? Här får du massor med konkreta råd. Lyssna nu!

 

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss i SPOTIFY, PODCASTER eller på SOUNDCLOUD