För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

#Företagarpodden 192: Maxa tryggheten och satsa på firman

Många företagare upplever inte samma trygghet som anställda. Men det finns alternativ även för de som driver företag. Idag har vi bjudit in två representanter från SMÅA för att berätta hur du kan agera göra för att trygga dig själv och din inkomst.
Günther Mårder intervjuar Jenny Söderström och Suzanne Parenius från SMÅA.


SMÅA är en arbetslöshetskassa för småföretagare och deras familjemedlemmar, som arbetar i små- och medelstora företag och som vill försäkra sig mot inkomstbortfall vid arbetslöshet.

Jenny Söderström driver företaget Kristallen AB i Lannavaara i Kiruna kommun som hyr ut fastigheter och jobbar med produktion av sten och silverprodukter och har utbildningar inom stenslipning, guldsmide och gemmologi.

Suzanne Parenius driver konferenshotellet Hjortviken utanför Göteborg med ca 35 på lönelistan. Hon brinner för allt som rör företag, näringsliv och besöksnäringen inte minst.

I podden ger de tips på hur ska tänka kring din egen personliga försäkring och hur du ska tänka kring a-kassa och andra typer av skydd och trygghetslösningar. Här får du de bästa tipsen på hur kan minimera risken och satsa på din dröm. Lyssna nu!

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Taggar
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.