headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd för företagare
Günther Mårder intervjuar Jenny Söderström och Suzanne Parenius från SMÅA.

#Företagarpodden 192: Maxa tryggheten och satsa på firman

Många företagare upplever inte samma trygghet som anställda. Men det finns alternativ även för de som driver företag. Idag har vi bjudit in två representanter från SMÅA för att berätta hur du kan agera göra för att trygga dig själv och din inkomst.


SMÅA är en arbetslöshetskassa för småföretagare och deras familjemedlemmar, som arbetar i små- och medelstora företag och som vill försäkra sig mot inkomstbortfall vid arbetslöshet.

Jenny Söderström driver företaget Kristallen AB i Lannavaara i Kiruna kommun som hyr ut fastigheter och jobbar med produktion av sten och silverprodukter och har utbildningar inom stenslipning, guldsmide och gemmologi.

Suzanne Parenius driver konferenshotellet Hjortviken utanför Göteborg med ca 35 på lönelistan. Hon brinner för allt som rör företag, näringsliv och besöksnäringen inte minst.

I podden ger de tips på hur ska tänka kring din egen personliga försäkring och hur du ska tänka kring a-kassa och andra typer av skydd och trygghetslösningar. Här får du de bästa tipsen på hur kan minimera risken och satsa på din dröm. Lyssna nu!

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss i SPOTIFY, PODCASTER eller på SOUNDCLOUD