podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna växlar upp LIVE tillsammans med Facebook

Publicerad 22 apr 2020
Företagarna LIVE är en serie fullmatade program till nytta för företagare, inte minst i kristider. Nu kliver Facebook in som partner till livesändningarna.
Första Företagarna LIVE i samarbete med Facebook går av stapeln 24 april. Foto: Facebook

På fredag sänds nästa Företagarna LIVE. Temat är stödpaket i kristider och gästar gör bland andra Nyamko Sabuni (L). Samtidigt går Facebook in som direkt samarbetspartner till sändningarna under en serie avsnitt, något som gör detta avsnitt till något av en nypremiär.

gunthermarder rund 150px.png- Företagarna har gjort den här typen av livesända studioprogram, med aktuella gäster och ämnen, i flera år. Direktsändning via Facebook Live har varit en självklar kanal för oss genom åren och det känns väldigt roligt att nu växla upp detta till ett samarbete med Facebook, säger Günther Mårder, vd Företagarna och programledare för Företagarna Live. 

Insikter och nya affärsmöjligheter

Sam Rihani är Sverigechef på Facebook och kommenterar samarbetet så här:

-  Att Sveriges företag är en bärande del i landets ekonomi är ingen större nyhet för någon. Genom Företagarna LIVE tror vi att företagare kan få värdefulla insikter om hur de kan ställa om sina affärer för att möta den nya tid vi alla lever i och fortsatt kunna hitta nya affärsmöjligheter för att ta sig igenom krisen, säger Sam Rihani, som tittarna också får möta på fredag.

Precis som i tidigare avsnitt av Företagarna LIVE kommer den som ser programmet ha möjlighet att skicka sina frågor till gästerna.  Pågående kris kommer givetvis ha en stor närvaro inte bara i första avsnittet, precis som den digitaliseringsvåg som följer i dess spår och hur man som företagare kan anpassa sig till en delvis förändrad tillvaro. 

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna