För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

After Work med Benjamin Dousa, Företagarnas nya vd

23 apr 2024, 18:30-21:00
Plats: Orangeriet, Teaterbron 1, Borås
Välkommen på en After Work tillsammans med Företagarnas nya vd Benjamin Dousa! Passa på att nätverka, göra affärer och lyssna på inspirerande panelsamtal!

Den 23 april bjuder Företagarna Borås in till en spännande och fartfylld After Work. Passa på att nätverka, göra affärer och ta del av intressanta samtal. Företagarna  bjuder på förtäring och något att dricka för dig som föranmäler dig senast den 18 april. Ta gärna med en företagarvän!

Benjamin Dousa, Företagarnas nya vd, kommer berätta om sig själv och de viktigaste åtgärderna för att skapa ett bättre lokalt företagsklimat. Vi kommer också träffa Marike Wolter, Borås Stads nya näringslivschef, som kommer prata om framtidens företagsklimat och vad som är på gång i kommunen.

I år söker Företagarna Borås särskilt efter nomineringar till Årets Företagare och Årets Unga Företagare vars vision omfattar att skapa en varaktig påverkan på samhälle och människa och som aktivt bidrar till sin bygd eller stad på lång sikt. På detta tema kommer vi få lyssna på ett spännande samtal mellan Benjamin Dousa och några framgångsrika lokala företagare.

Passa också på att samtala med våra förmånspartners som kommer vara med under kvällen! Som medlem har du tillgång till en mängd fantastiska erbjudanden. Representanter för IKEA, BMW och SEB kommer finnas på plats.

När? 23 april klockan 18:30-21:00
Var? Orangeriet, Borås

Varmt välkomna!

Styrelsen Företagarna Borås

Dennis Lenberg
Ordförande Företagarna Borås
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.