podcast news play företagaren I media förmån faq

Fredagsklubben i Mark - Föreläsare: Lars Wilderäng

3 jun 2022, 07:15-09:00
Plats: Två Skyttlar
Nu är det dags igen för Fredagsklubben, en nätverksfrukost med Företagarna i Mark. Denna gång med Lars Wilderäng som gästföreläsare.

Dagens gäst och föreläsare:

Sätilabon Lars Wilderäng är en av Sveriges 50 mest säljande skönlitterära författare med tio publicerade romaner i ryggen och driver sedan 2008 Sveriges största oberoende blogg inom samhälle och ekonomi. Han har även varit krönikör i Jordbruksaktuellt, Skogsaktuellt och Göteborgsposten, samt Slöseriombudsman åt Skattebetalarnas förening, samt föreläser ofta i olika ämne där försvar och säkerhetspolitik möter energifrågor och ekonomi eller beredskap. Som aktiv försvarsdebattör har hans blogg fått mycket uppmärksamhet för rapporteringen om kriget i Ukraina under våren. Lars kommer berätta lite om sitt arbete och företagande.

Två Skyttlar

Två Skyttlar har funnits i samma ägarfamilj sedan 1986 och redan från start har vår vision varit att skapa en plats där människor möts, utvecklas, inspireras och njuter. Där du som gäst känner dig som hemma. Där du kan lägga upp fötterna en stund och lyssna på det lugn som råder. Där omgivningarna skogen, ängarna och sjön bidrar till det lugn som råder. Där du ges möjlighet att fylla på själens batterier för att sedan full av energi ta dig an dagen!
Tillsammans med våra medarbetare är detta vårt löfte till dig; att alltid göra vårt yttersta för att du skall få andas ut, njuta och ta bra beslut.

Varmt välkommen hem till oss!
Hälsningar/ Claes & Malin Västerteg med medarbetare

Tid: Fredag den 3 juni kl.07:15-09:00
Plats: Två Skyttlar
Kostnad: Gratis

Anmälan senast onsdag den 1 juni .

Företagarna Mark

Företagarna Mark växer och har idag drygt 210 medlemmar och vi ser givetvis gärna att vi blir fler, tipsa om oss och ta med dig hen till Fredagsklubben!

Företagarna lokalt och nationellt jobbar för att stötta dig som företagare och påverkar bland annat våra politiker så att villkoren och möjligheterna att driva företag är så bra som möjligt.

Väl mött!

Frågor?

Kontakta Mathias Eriksson
0706-88 99 02
me@ekbergsstad.se

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Valet 2022

Allt för dig som är småföretagare och ska rösta i riksdagsvalet 2022.