För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Kan jag, kan du, kan vem som helst

9 sep 2021, 17:00-19:30
Plats: Metropol, Universitetsallén 32, Sundsvall
Företagarna, House Be, VOYD och Handelskammaren Mittsverige bjuder in till en inspirerande och känslosam livsresa med Per Holknekt!

Det är Pers gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Per bjuder på känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

Per har inte bara hunnit startat 39 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera. Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.

När: torsdag 9 september, mingel med enklare förtäring kl 17-18 och därefter föreläsning kl 18-19.30

Var: Metropol, Universitetsallén 32, Sundsvall

Eventet är kostnadsfritt men anmälan krävs. Anmäl dig här till höger (eller scrolla ner om du läser på mobilen) senast den 2/9.

OBS! Antal platser är begränsade. Vi förhåller oss till Folkhälsomyndighetens rekommendationer som gäller då. Eventet kan också förändras beroende på eventuella rådande restriktioner.

Föreläsningen kommer att filmas men inga deltagare kommer att synas i bild.

Varmt välkommen önskar Företagarna, House Be, VOYD och Handelskammaren Mittsverige !

OBS! Anmälan är stängd. Vill du skriva upp dig på återbudslista? Maila till malin.sikstrom@foretagarna.se

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.