För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

After work: Så lyckas du attrahera ny kompetens

14 sep 2023, 16:30-19:00
Plats: Great Hub, Kungsgatan 63D
Välkommen på after work! Företagarna Umeå, Västerbottens Handelskammare samt Umeå Kommun Näringsliv hälsar dig välkommen på after work!

Arbetar du i ett företag eller organisation som har stort behov av ny kompetens?

Under vår AW med temat ”Så lyckas du attrahera ny kompetens” får du ta del av värdefulla verktyg för att göra ditt företag mer attraktivt för framtidens arbetstagare.

Dessutom får du lyssna på inspirerande personer som på olika sätt sitter på framgångsfaktorer och konkreta förslag på hur du kan utveckla företagets kompetensförsörjning.

Vi har inte alla svar – men tillsammans kan vi hitta nya lösningar och givande samarbeten på våra gemensamma utmaningar.

Var: Great Hub, Kungsgatan 63D.
När: 14 september. Välkommen från kl 16.30 då vi inleder med mingel och tilltugg! Program avslutas ca 19:00. Anmäl dig senast 11 september.

Kvällens talare:

Jenny Eklund, Elivo
På uppdrag av Västerbottens Handelskammare har Elivo genomfört en förstudie om ett potentiellt Regionalt Graduate Traineeprogram i Västerbotten. 26 företag från Västerbotten har intervjuats och Jenny Eklund kommer och berättar om resultatet från den.

Maja Hedin, Higher Ambition Program
Vad är ett Regionalt Graduate Traineeprogram? Maja Hedin arbetar med detta i Värmland, Gävleborg och Dalarna. Hon kommer att berätta om hur de arbetar och vilka insikter hon har samlat på sig.

Markus Gustafsson, MindDig
MindDig är ett företags som har ett nytt sätt att dela med sig av kompetens. Markus Gustafsson berättar mer hur det fungerar och hur man ansluter sig till den rekryteringsplattformen.

Vi varvar information med frågestund inom respektive område samt en paneldiskussion med lokala företag som deltagit i förstudien.

Varmt välkommen!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.