För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Nätverkslunch med Business Boosten

26 feb 2021, 11:30-13:00
Plats: Digitalt via zoom
Fredag den 26/2 träffas Business Boosten - nätverket för företagande kvinnor - igen över en nätverkslunch. Denna gång inspireras vi av vår gäst Carolina Lundberg.
Carolina Lundberg gästar Business Boosten

- Jag heter Carolina och betraktar min yrkesroll som en drivande egenföretagare som arbetar både för det kommersiella- och det ideella i mitt företagande. Är socionom och älskar att få bidra till andra människors personliga utveckling, såväl på individ, grupp och organisatoriskt nivå. Min erfarenhet är att ”ensam är inte stark” tillsammans är/blir vi starka. Att våga be om hjälp eller erbjuda någon annan din hjälp, utbyta erfarenheter och kunskaper stärker både hjärta och själ.

Fredag 26/2 möter vi Carolina Lundberg på Connectia, och får höra om hennes tankar kring företagande. Dessutom nätverkar vi med varandra och knyter nya kontakter. 

Vi träffas, nätverkar och äter lunch tillsammans men coronasäkrat framför varsin skärm. Passa gärna på att stötta din lokala företagare genom att välja take-away från en lokal restaurang.

Eftersom vi kör digitalt hoppas vi att fler har möjlighet att delta och vi bjuder in alla företagande kvinnor i Umeå och dess kranskommuner - sprid gärna detta till andra företagande kvinnor i ditt nätverk, en behöver inte vara medlem i Företagarna för att delta.

Träffen genomförs i Zoom och du kommer att få en länk mailad till den e-post som du anger i anmälan.
Anmäl dig via formuläret här intill (scrolla ner om du läser på mobil)

 Varmt välkommen till en digital nätverksträff med massor av inspiration!

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.