headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Kick-off för Förtroendevalda i Västerbotten

19-20 okt 2020, 12:00-12:00
Plats: Hotell Lappland, Lycksele
Alla förtroendevalda i Företagarnas lokalföreningar i Västerbotten är varmt välkomna till en trevlig och inspirerande träff i Lycksele!

Den 19-20 oktober kommer vi att hålla en lunch-till-lunch kick-off på Hotell Lappland i Lycksele där förtroendevalda i våra lokala styrelser i Västerbotten får träffas, lära känna varandra bättre, utbyta erfarenheter och mycket annat.

Regionchef Jonas Nordin kommer att hålla i träffen och representanter från riksorganisationen kommer också att delta.

Vi ser helst att minst två från varje lokalstyrelse deltar - men det går givetvis bra att anmäla fler!

Ett intressant program med massor av inspiration samt trevligt umgänge utlovas! 

19 oktober börjar vi med lunch kl 12:00-13:00 och ägnar eftermiddagen åt att diskutera vår verksamhet, utbyta erfarenheter. Vi rundar av runt kl 16:30 för att hinna med att umgås (möjlighet till Spa för dem som vill) och middag.
 
20 oktober drar vi igång kl. 08:30 och går bland annat igenom lite kring föreningsarbete, medlemskap och förmåner. Kl. 12:00 avslutar vi med en gemensam lunch.

Är du inte anmäld än, gör det så snart som möjligt!

Anmäl dig till Cecilia på cecilia.lundberg@foretagarna.se alt 070-2144819

Vi planerar tillställningen så att den blir så trygg som möjligt ur smittsynpunkt. Vi har begränsat antalet deltagare till 50 personer. Lokalerna är väl tilltagna för att ni lätt ska kunna hålla avstånd till varandra. Vi kommer inte att skaka hand utan hälsa på distans och vi placerar ut handsprit. Har du förkylningssymtom, stanna hemma.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap