headphones newspaper video-player
Corona – råd och stöd för företagare
Frukostmöte om finansiering

Livesändningen du inte har råd att missa

22 nov 2019, 07:30-09:00
Plats: REX, Umeå
Företagarna Umeå arrangerar en frukostträff där vi också följer det livesända samtalet om finansiering med Företagarnas VD Günther Mårder och flera experter på ämnet. Ta del av deras bästa tips på hur du kan finansiera tillväxten i ditt bolag.

Den 22 november ges du möjlighet att lyssna till ett spännande samtal mellan Företagarnas VD Günther Mårder tillsammans med flera experter inom finansiering.

Morgonens program 

07:30 Frukost serveras, mingel 
08.00 Livesändningen börjar
09.00 Lokal diskussion och avslutning

 

Anmälan

Evenemanget är kostnadsfritt men föranmälan krävs. Anmäl dig i formuläret till höger på denna sida (scrolla neråt om du läser på mobilen).

Skicka in fråga

Samtalet bygger på de frågor som ni medlemmar ställer – innan och under pågående sändning. Mejla dina frågorna till: live@foretagarna.se
 

Vad är Företagarna LIVE?

Företagarna LIVE är en kunskapsbaserad programserie skapad för småföretagare. Vi bygger manus baserat på frågor som vår juridiska rådgivning tar emot samt på frågor som skickas in av våra tittare inför och under pågående sändning. Vi har hittills gjort program om GDPR, skatter, avdrag, ägarskifte och bokslut samt intervjuat ministrar.