För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Sommarmingel med affärsnytta

17 jun 2019, 16:00-18:00
Plats: Almi Företagspartners terrass, Rudbecksgatan 23
Sommarmingel med affärsnytta 17 juni 16:00-18:00

Ta chansen att lära känna andra som ska med på Affärsexpeditionen i höst! Vi välkomnar dig som anmält dig till höstens stora nätverksresa till en träff under trevliga former på Almi Företagspartners terrass (vid fint väder, annars Business Lounge, Rudbecksgatan 23). Vi bjuder på lite bubbel och tilltugg och berättar senaste nytt om programmet 2019.

Är du med för första gången? Passa på att lära av andra hur man bäst utnyttjar Affärsexpeditionen för att skapa nya kontakter och göra affärer. Har du inte bestämt dig ännu men är intresserad att veta mer? Kom på mötet så får du svar på alla dina funderingar!

Anmäl dig till therese@affarsexpedition.se senast den 12 juni.

 

Stugsafarin fullbokad
Alla 14 stugorna är nu bokade av värdföretag som ska presentera sig på årets stugsafari. Vi rivstartar på torsdag eftermiddag med 4 timmars stugsafari i Timmerbyn. Som deltagare ingår du i ett lag och tillsammans besöker ni 10 stugvärdar. Lär känna varandra, företagen ni möter och ha en riktigt intressant eftermiddag! Inom kort presenterar vi årets värdföretag på hemsidan.

Stationsvärd under Fjälläventyret
Vill du möta alla deltagare och samtidigt exponera ditt varumärke för samtliga deltagare? Då ska du satsa på att vara stationsvärd under Fjälläventyret på fredagen. Deltagarna får en utmaning att lösa i laget och vi hjälper er att hitta ett uppdrag som passar din affärsidé. Läs mer på hemsidan

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.