För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

INSTÄLLT: Vi bjuder in till ett möte med pensionsekonom Trifa Chireh

17 apr 2024, 19:00
Plats: Xenter Botkyrka, Utbildningsvägen 3, Tumba.
INSTÄLLT: Pensionen är en möjliggörare. De val du gör nu, skapar frihet att kunna leva livet – som du vill. Att planera sin pension kan ses som livets viktigaste lönesamtal!

pension_botkyrka.jpgEfter kanske 30-45 års arbetsliv öppnas plötsligt nya möjligheter till ett friare liv. Och genom att optimera uttagen kan de totala inkomsterna under pensionstiden öka. Och eftersom statistiken visar att du har goda chanser att leva ett långt, friskt liv, kan dina val göra stor skillnad! Många underskattar hur många år de ska leva som pensionär och tar ut pensionen på väldigt kort tid.

Ett annat vanligt misstag är att sänka placeringsrisken för tidigt. Pensionen ska räcka resten av livet och behöver avkastning för att kunna stiga i takt med inflationen. Det krävs dock engagemang och att man är lite nyfiken för att det ska bli extra bra. Pension är uppskjuten lön så det bör intressera alla.

Länsförsäkringars pensionsekonom Trifa Chireh hoppas kunna inspirera till att börja planera sin pension och sin framtida ekonomi på ett klokt och enkelt sätt. När de ekonomiska pusselbitarna är på plats blir det enklare att planera din pension.”

Var, när och hur?

Välkommen onsdagen den 17 april kl. 19:00  till Xenter Botkyrka, Utbildningsvägen 3, Tumba. Anmäl ditt deltagande i vårt formulär, senast 10 april. Vid frågor kontakta Josef Elias på josef@wiklex.com.

Vi ses!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.