För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

OBS: eventet är framflyttat. Tryggt företagande - skydda dig mot stöld, inbrott och skadegörelse

5 maj 2021, 18:30-20:00
Plats: Digitalt via Teams
VI återkommer längre fram med nytt datum.

Resultaten i Svenskt Näringslivs mätning av det lokala företagsklimatet visar att över hälften av de svarande tycker att brottsligheten är ett problem för företagen. Därför bjuder vi in till digitala företagarträffar på temat "Tryggt företagande i Nynäshamn".

Målet är att du som företagare ska få med dig konkreta tips och råd om hur du kan skydda din verksamhet mot brott men också få information om hur kommunen, polisen med flera arbetar brottsförebyggande. Självklart finns det gott om tid att ställa dina frågor.

På plats finns bland andra säkerhetsexperter från Svensk Handel och Företagarna, Svenskt Näringsliv, lokalpolisen samt Nynäshamns kommuns biträdande säkerhetschef.

Datum: 5 maj
Tid: 18:30 - 20:00
Plats: Företagarträffen sker digitalt i Teams. Länken till mötet skickas till e-postadressen ni anger i anmälningsformuläret dagen innan träffen.

Anmäl dig här

Företagarträffarna arrangeras av Nynäshamns kommun, Företagarna Nynäshamn och Nynäshamns Stadskärneförening. Vid frågor är ni välkomna att kontakta naringsliv@nynashamn.se.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.