headphones newspaper video-player

Frukost om offentlig upphandling -  Företagarna LIVE

13 mar 2020, 07:30-09:15
Plats: Företagarna, Rådmansgatan 40, 3 tr, Stockholm
Är du redo att testa offentlig upphandling? Missa då inte Företagarna LIVE, en direktsändning där du som småföretagare får insikter som förbättrar dina möjligheter att vinna.

I Företagarna LIVE fredag 13 mars 2020 ger vi och flera experter dig våra bästa tips om hur företagare lyckas med offentlig upphandling.  Med oss har vi Ewa-Lotta Löwstedt Lundell (vd SKR Kommentus) och Rikard Jermsten (generaldirektör Konkurrensverket). 

Varmt välkomna till Rådmansgatan 40 och se vår livesändning tillsammans med oss på regionkontoret och andra medlemmar. Vi bjuder på frukost från 07.30 och sändningen börjar klockan 08.00. (Bra att veta: Själva inspelningen sker inte i våra lokaler denna gång!) 

Vill du ta med en kollega/gäst? Fyll i det i anmälningsformuläret här intill!   

Datum: Fredag 13 mars 2020.
Tid: 07:30- ca 09:15. (Vi bjuder på frukost!)
Plats: Rådmansgatan 40, 3 vån, Stockholm. 
Anmälan: Anmäl dig via formuläret här intill senast 9 mars. 

Morgonens program:

07:30 Frukost serveras.
08.00 Livesändningen börjar.
08.45 Lokal diskussion efter sändningen.
09.15 Sammanfattning och avslutning.

Fokus i sändningen kommer att ligga på att ge tips om hur du som företagare kan vinna upphandlingar och vad som är viktigast att tänka på.

– Jag tycker att fler småföretagare ska ge sig in i offentliga upphandlingar, säger Magnus Johansson, konkurrens- och upphandlingsexpert hos Företagarna, en av experterna denna morgon. 
– Vi kommer att ge våra tittare de bästa tipsen för att våga ge sig in i upphandlingsmatchen. Sändningen kommer också att bjuda upphandlande myndigheter på verktyg för att skapa schysta förutsättningar för mindre företag att delta, säger Magnus.

Varmt välkommen med din anmälan! Ta gärna med en företagarkollega!

Samtalet bygger på de frågor som vi får in från våra medlemmar – innan och under pågående sändning. Ställ frågor till vår expertpanel via live@foretagarna.se  

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap