För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Välkommen till Företagarnas årsmöte 2017

31 maj 2017, 09:00-11:00
Plats: Digitalt möte
Nu är det bara fyra veckor kvar till Företagarnas årsmöte den 31 maj. Det känns spännande att Företagarna ligger i framkant och vi äntligen ska få genomföra detta möte digitalt!

Du är anmäld som ombud eller observatör och med detta mail får du årsmötets alla handlingar. Vi har i år valt att göra nästan alla föredragningar, som tidigare gjorts på årsmötet, i form av korta filmer. Sammantaget tar det ca 30 minuter att kika igenom filmerna. Handlingar och filmer hittar du här.

Vi påminner också om att ni gärna kan gå igenom handlingarna tillsammans med era styrelser alternativt uppmuntra era styrelsekollegor att själva ta del av handlingarna.

För dig som ombud

Årsmötet kommer att hållas digitalt via systemet GoToWebinar. Vi rekommenderar att du i god tid säkerställer att du har bra uppkoppling (2 MB) samt att du tittar på våra instruktionsfilmer gällande systemet.

Instruktionsfilmerna hittar du här!

Du som är anmäld som ombud kommer dagen innan årsmötet att få ett mail från Företagarna Årsmöte. Mailet innehåller dina personliga inloggningsuppgifter till GoToWebinar, som du måste ha tillhands när det är dags att logga in. Du kan med fördel redan då testa att logga in för att se att allting fungerar.

Logga gärna in redan kl. 08.00 på årmötesdagen 31/5.

Du har redan nu möjlighet att ställa frågor till årsmötet. Du kan skicka dina frågor ända fram till dagen innan årsmötet via arsmote@foretagarna.se. Kom ihåg att tydligt skriva avsändare, som namn, förening, ombud/observatör. Vi kommer i så stor utsträckning som möjligt att svara på frågorna innan årsmötet. Frågor som kommer upp under årsmötet hanteras av redaktionen och då får du svar direkt av redaktionen alternativt tas den upp av mötespresidiet om det är ett yrkande eller av allmänt intresse.

För dig som observatör
Du som är anmäld som observatör kommer inte att använda GoToWebinar. Hela årsmötet kommer att streamas, så att du som är observatör kommer att kunna följa årsmötet via vår sändning på youtube.

Vi ser fram emot att möta er alla i den digitala världen den 31 maj!

Tid för mötet
Årsmötet startar kl. 9.00, men planera gärna för att koppla upp dig redan 8.30.

Vid frågor om anmälan med mera:

Suzanne Asserholt, suzanne.asserholt@foretagarna.se, 070-657 10 30

Sara Jespersen, sara.jespersen@foretagarna.se, 070-831 88 10

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.