headphones newspaper video-player
LIVE på fredag - allt om Brexit för företagare

LIVE: Brexit för företagare

26 feb 2021, 12:00
Plats: Företagarnas Facebooksida
I detta avsnitt av Företagarna LIVE går vi på djupet kring Brexit och guidar dig till hur handel med Storbritannien fungerar nu.
1 januari började det nya avtalet mellan EU och Storbritannien att tillämpas. Import och export till Storbritannien hanteras nu som import och export till ett land utanför EU. Vilka konsekvenser har det fått för svenska företagare? Hur ska du som redan handlar, eller vill börja handla, med Storbritannien agera?
 
Vi går igenom praktiska detaljer med experter på plats i studion och träffar andra företagare som handlar med Storbritannien och får deras erfarenheter och tips. 
 
Gäster hos Günther Mårder, vd Företagarna och programledare, är bland andra Mikael Eriksson, tullchef på DB Schenker i Sverige och Theresa Ryberg, Företagarnas expert på internationell handel. Vi har även med Daniel Wiberg, chefsekonom Företagarna. 

 
 

Följ sändningen direkt på Facebook

Företagarna LIVE sänds direkt på vår Facebooksida. Du kan skicka en fråga direkt till oss i sändningen genom att skriva den i kommentarsfältet eller i förväg genom att mejla live@foretagarna.se