För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Information till anmälda

Torsdag 23 maj kl. 09.30, är det dags för Företagarnas nationella årsmöte, och du är anmäld som ombud eller observatör för din förening.Här hittar du allt du behöver veta inför mötet.

Inloggning för ombud i GoToWebinar

Den 22 maj, dagen innan årsmötet, så kommer en personlig inloggningslänk att mailas till dig som är anmäld som ombud. Det är den länken du använder när det är dags att logga in till årsmötet. Avsändare av mailet är “Företagarna Årsmöte”.

Vi rekommenderar att du läser mer och tittar igenom instruktionsfilmerna för GoToWebinar innan du loggar in. Det gör du här: https://support.logmeininc.com/gotowebinar

Logga gärna in redan kl. 08.30 den 23 maj för att vara säker på att allting fungerar när mötet startar (du kan jobba som vanligt under tiden fram tills mötet startar).

Kommunikation och omröstningar GoToWebinar

ALL kommunikation under mötet sker via ”Questions” i systemet.  Även om andra funktioner är synliga så är det endast Questions som används under mötet.

Vid omröstning och/eller när årsmötet ska lägga något till handlingarna kommer vi att lägga ut aktuell omröstning i systemet. För att din röst ska räknas med i resultatet måste du välja ett av de givna alternativen (t ex Ja/Nej/Avstår) och trycka på Submit-knappen. Du kan INTE rösta genom att trycka på Raise Hand eller skriva i Questions.

Teknisk support

Kl. 09.25 genomför vi en testomröstning för de ombud som är inloggade.

Alla tekniska frågor hänvisas till vår telefonsupport på tfn: 08-406 17 80. Den är öppen från kl. 08.00 den 23 maj. Skicka alltså inga frågor om systemets funktionalitet till Questions, ring supporten.

Handlingar

Här hittar du handlingarna samt tillhörande filmer. Se till att ha läst igenom handlingarna och tittat på filmerna innan mötet.

Observatörer

Alla som är anmälda som observatörer följer årsmötet via vår livesändning på YouTube. Länken till sändningen hittar du  här.

Visa hur ditt årsmöte ser ut och vinn en goodie bag!

Ta en bild på dig eller din plats (är du på stranden, på tåget, med din styrelse, äter du bullar och dricker kaffe eller något annat). Lägg upp bilden på facebook-sidan för förtroendevalda. Vi är 100-tals deltagare från hela vårt avlånga land som är med på årsmötet. Vi visar ett urval av bilderna under mötet, kanske blir det just din? Du som lägger upp en bild är med i utlottningen av en härlig goodie-bag. Vinnaren presenteras i slutet av mötet.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.