För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Höstmingel hos Årets Företagare Sörmland

7 okt 2020, 17:00-21:00
Plats: Stenhammar, Lida Gård Flen
Varmt välkommen till vackra Lida Gård i Flen. Vi träffar Årets Företagare Sörmland 2020, representanter från Företagarna, nätverkar med andra företagare och avnjuter god mat och dryck. Det här är en kväll du inte vill missa! Vi har begränsat med platser så först till kvarn gäller.

Kvalité Häst & Hund är ett familjeägt företag som drivs av Hannah Larsson och Kerstin Olsson. Mamma Kerstin har alltid engagerat sig i hundar och hästar, bland annat som aktiv som ordförande i Flensbygdens Ryttarförening, samt via egen hunduppfödning. Dottern Hannah var i unga år en aktiv elitryttare, med fina framgångar på unghästchampionaten.  2015 slogs portarna upp till deras dröm  på Lida Gård i Sörmlands hjärta! Här hittar man allt till hästen, ryttaren, hunden, jakten, festen och hemmet.
Med mode, mat, fika, fest och fritid –  är de ett av Sörmlands stora utflyktsmål!

I juni utsågs Hannah Larsson och Kerstin Olsson till Årets Företagare Sörmland 2020 med motiveringen:
Årets företagare Södermanland är en entreprenör med ett extra stort engagemang och ambassadörskap för regionen.I en bransch som brottas med stor konkurrens från e-handel har personen lyckats mycket bra med sin unika satsning på kvalité och samtidigt lyckats sätta orten Flen på kartan genom att vara ett besöksmål med restaurang & café.Med ett stort engagemang för näringslivsfrågor är denna personen också framträdande i näringslivsfrågor i kommunen samt ett mycket stort engagemang för ungdomars välbefinnande. Med kunglig glans driver denna person sitt och sin mors företag mot nya utmaningar & vinster.

 

 

 

Kvällens program:
17.00 Välkommen till Lida Gård. Välkomstdrink serveras
17.30 Håkan Bennetoft, ordförande Företagarna KFV hälsar välkommen. Därefter får vi träffa Hannah Larsson och Kerstin Olsson som berättar om sin resa till och vad utnämningen till Årets Företagare Sörmland har betytt för dem. 
18.00 Middag serveras inkl vin, öl eller alkoholfritt alternativ.  

19.30 Dessert och kaffe. 
ca 20.30 Avslut

Kvällen är helt kostnadsfri för dig som medlem. Är du inte medlem idag men önskar bli så kontakta oss. 

Buss till och från Lida Gård med Katrineholms buss
Avresa från Vingåkers bussstation 15.45.
Rececentrum Katrineholm 16.15.
Återresa ca 20.30

ANMÄLAN ÄR NU STÄNGD!

Vi planerar tillställningen så att den blir så trygg som möjligt ur smittsynpunkt. Vi har begränsat antalet deltagare till 40 personer. Lokalerna är väl tilltagna för att ni lätt ska kunna hålla avstånd till varandra. Vi kommer inte att skaka hand utan hälsa på distans och vi placerar ut handsprit. Har du förkylningssymtom, stanna hemma!

Varmt välkommen önskar Företagarna KFV

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.