För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Företagarna Business Boost Day

7 maj 2024, 09:30-16:00
Plats: Forum, Södra Långgatan 15-17, Oskarshamn
Gör dig redo för Business Boost Day, en dynamisk dag dedikerad till att katalysera din affärsframgång! Detta exklusiva event ger dig möjligheten att utöka ditt professionella nätverk, upptäcka potentiella affärspartners, och få insikter som direkt kan appliceras för att skala upp din verksamhet. Vi kombinerar kunskapsförmedling, praktiska aktiviteter och inspiration för att främja både din personliga och professionella utveckling.

Som en specialbonus erbjuder vi professionell fotografering utan extra kostnad, där du kan få nya, högkvalitativa profilbilder för dina sociala medier så som Linkedin – en perfekt möjlighet att förnya din professionella image.

Dagen inkluderar även en utsökt lunch och uppfriskande fikapauser, perfekta tillfällen att nätverka och utbyta idéer med andra drivna entreprenörer.

Ta vara på denna unika chans att lyfta ditt företagande. Boka din plats för Business Boost Day nu och stig in i en värld av nya och spännande affärsmöjligheter!

När? 7 maj 2024

Var? Forum, Oskarshamn 

För vem? Dig som är företagare

Anmälan: Anmälan via formuläret till höger (scrolla ner om du använder mobiltelefon).

Kostnad: 395 kr (medlem i Företagarna 195 kr) no show-avgift 500 kr.

PROGRAM

09.30 Kaffe - powered by Exit Partner

10.00 Inledning och Presentation

11.00 Amazon - Christopher Skogfeldt
Under förmiddagens session utforskar vi hur Amazon kan bli en tillväxtmotor för ditt företag. Vi lär oss hur plattformen kan öka din räckvidd, både för onlineverksamheter och fysiska butiker som siktar på digital expansion. Insikter i Amazons verktyg och strategier visar hur du når nya kunder och optimerar din närvaro. Upptäck hur du kan utnyttja Amazons resurser för att lyfta ditt företag till nya höjder, allt i en kompakt och informativ session.

12.00 Lunch och nätverksmingel - powered by Skobes, Volvo och  Renault

13.00 Simon Wijk Stranius – AI
Simon är en talare som inte bara har en M.Sc. i artificiell intelligens och maskininlärning utan också började programmera vid tolv års ålder. Simon kommer under det här passet ta dig igenom praktiska Ai verktyg som du enkelt implementerar i din verksamhet samt att han tar oss på en framtidsspaning.

14.00 Break Out Session 

Val 1Kristoffer Folin, Ljudmagi
Kristoffer, tidigare ljudproducent och nu chef för Ljudmagi, delar insikter om hur framgångsrika företag använder kreativt ljud för att förbättra varumärkesstyrka och skapa emotionella band. I sin föreläsning avslöjar han hur stora företag använder kreativt ljud för att förbli relevanta och konkurrenskraftiga. Han förklarar komplexa begrepp och visar hur ljud kan bli en viktig del av företagsstrategin. Deltagarna får konkreta tips för att effektivt använda kreativt ljud för att stärka sitt företags närvaro och konkurrenskraft.

 Val 2: Oxana Iakimenko, Jurist Företagarna
Kommer att tala om vanliga förekommande ärenden till Företagarnas juridiska rådgivning men framför allt vara på plats för att svara på frågor från dig som deltagare och föra dialog kring ämnen som dyker upp under den här stunden.

 Val 3: Frida Unander,  Lexa HR AB
Dags att börja anställa? Grattis!
Det är mycket att tänka på när det är dags att anställa. Redan när första arbetstagaren anställs får du som arbetsgivare vissa skyldighet, dessa ökar sedan successivt ju fler ni blir i bolaget. Men låt dig inte avskräckas. Vi går igenom hur du kommer i gång med ditt HR-arbete på ett smidigt sätt.  

15.00 Mingelfika - powered by IKEA

15.30 Tilde Fryklund - Ta kontroll över din kommunikation
Många företagare idag vet att de bör utnyttja sociala mediers som till start är gratis marknadsföringspotential men många blir förlamade av komplexiteten och tidsåtgången en stabil närvaro kräver. Med utbildningen "ta kontroll över din kommunikation"(light) tittar vi inte bara på senaste trenderna och utvecklingen vardera plattformen gör, utan även på verktyg och möjligheter som varje företagare kan utnyttja för att på ett hållbart och genomtänkt sätt kan utveckla sin kommunikation. Detta är en del av vår större utbildning som går att hållas både fysiskt och genom vår digitala utbildningsplattform; Ta kontroll över din kommunikation. Viktigt här är att denna utbildning är en fullständig men mer överskådande utbildning, finns inget krav att gå den längre.

16.30 Avslut

Varmt välkomna!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.