För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Varbergs Största After Work med exklusiv föreläsning med Tony Irving

10 nov 2023, 15:30
Plats: Societén Varberg

Varbergs Största After Work är tillbaka och fyller åter igen Societén med mingel, mat och dryck. I år har vi ett cirkustema som genomsyrar kvällen. Utmana dina kollegor i de roliga tävlingarna från Tivoli 5-kamp, njut av den goda maten, hänförs av underhållningen från scen, lyssna till Thomas Pianobar och sväng på höfterna med Tony Irving. Massor av roligt kommer att hända denna kväll. I biljetten ingår underhållning, smakprovningsbuffé från Coop, ett glas bubbel och ett glas vin.

Föreläsning med Tony Irving - Som medlem i företagarna ingår det en exklusiv föreläsning med Tony Irving innan After Worken börjar. Utöver en intressant föreläsning får ni dessutom förtur vid entré och buffé innan övriga gäster släpps in vid 17:00. Läs mer om Tonys föreläsning nedan:

 

Föreläsning ’Ett bättre jag’- Hela livet är fyllt med intryck och information om hur vi bör förbättra oss och sträva efter att i allt vi gör prestera vårt bästa. Vi blir pushade till den punkt där utomstående mått blir den bekräftelse som avgör om vi duger eller ej. Från vår utsida till vår insida matas vi med krav av att bli någon annan än den vi egentligen är. När är det möjligt att säga ”det är bra att vara jag” och hur blir jag den bästa versionen av mig själv? I föreläsningen ”Ett bättre jag” delar Tony Irving med sig av egna erfarenheter och inställningen till sig själv och sitt liv. Genom livsmål, terapibehandlingar och utbildning inom NLP har Tony själv påbörjat resan att bli den bästa version av sig själv. Under föreläsningen presenteras de fem grundläggande självledarskapsattityder som man kan använda sig av i resan till att bli den bästa versionen av sig själv och hur man kan komma fram till att ”det är bra att vara jag”. Resan till den bästa versionen av dig själv börjar med ett beslut - det är bra att vara jag!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.