För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Varbergs Näringslivsdag

11 maj 2017
Plats: Sparbankshallen
Lyssna på när några av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer avslöjar hur man gör – och inte gör – för att lyckas som företagare.
Misstagens Mästare i Varberg

Nu får äntligen Varberg en egen inspirations -och näringslivsdag! Markera torsdagen den 11 maj i era kalendrar för detta får ni inte missa.

En dag full av inspiration, nätverkande och skratt. Klockan 10.30 slår vi upp portarna till Sparbankshallen och välkomnar er in på ett härligt mingel och en tidig provsmakningslunch. Maria Lundqvist, dagens konferencier kommer att leda oss genom programmet och vi vågar lova ett och annat skratt! Tillsammans kommer vi att få lyssna till och inspireras av de fantastiska föreläsarna: Yngve Bergqvist, Pär Holmgren, Laila Bagge,  Ari Riabacke och Göran Persson. Dagen rundas av med en After Work från 17:45-19:15 där det bland annat bjuds på en passande dryck och överraskningar

 Läs mer och anmäl dig här

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.