För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Möt kvinnor som driver företag på landsbygden!

24 apr 2024, 11:30-13:00
Plats: Gruvstugan, Hans Hiertas väg 19, Högbo bruk
Vill du träffa andra företagande kvinnor på landsbygden, byta erfarenheter, få inspiration och kanske till och med skapa samarbeten? Då är detta något för dig! Detta är ett nätverk där gemenskapen peppar, hyllar och skapar möjlighet till samarbeten. Att vara kvinna, egenföretagare och verksam på landsbygden är en styrka. ”Denna gång ses på Gruvstugan hos Agneta Högfors – Lind, ägare som har drivit verksamheten i 27 år”

Som vanligt går vi varvet runt och presenterar oss och våra företaga för varandra, vi får även lyssna till Anna Nordlöw som är en passionerad och erfaren terapeut som har ägnat 25 år åt att arbeta med människor på individ-, grupp- och organisationsnivå. 

I sitt arbete som KBT-terapeut och coach kombinerar hon professionell kompetens med en djup personlig insikt.

"Du har kanske som mig funderat några varv över meningen med livet''

Anna.jpeg
Finns det någon mening? Under min, inte helt spikraka väg, har jag landat i det som känns autentiskt och sant för mig. Det handlar om mitt eget ansvar i att ge livet mening. Att själv leva min potential, vara tacksam för det jag har och samtidigt skapa hopp i andra är min främsta passion."

Sedan 2019 driver Anna sin egen samtalsmottagning i Gävle men erbjuder också terapi och coaching i övriga Sverige och utomlands.

Med stor lust och glädje tar hon sig an varje möte, och genom sitt arbete strävar Anna efter att inte bara stödja människor genom kriser, utan också att hjälpa dem att upptäcka sin inre potential och meningen med sina liv.

Nyligen introducerade Anna sin senaste tjänst, "Anna Flyttar In", ett unikt koncept inom parterapi. Genom att bokstavligen flytta in hos par hjälper hon dom att utforska och förstå sin relation på hemmaplan. 

Information

Datum: Onsdagen 24/4
Tid: 11:30 - 13:00
Plats: Gruvstugan, Hans Hiertas väg 19, Högbo bruk
Kostnad: Var och en betalar för sin egen lunch
Sista anmälan: 19/4

Du kan redan nu boka tid för våra kommande luncher under 2024: 19/6, 21/8, 23/10 & 4/12 .

Mer information om dessa tillfällen kommer.

Tipsa oss gärna om du har tips på trevliga ställen för våra lunchträffar samt om du har tips på en intressant kvinna och företagare på Landsbyggden i Gästrikland som kan berätta om sin verksamhet.

Om du bokat in dig och får förhinder, snälla glöm inte att meddela oss!

Varmt välkommen!

W-epi.png

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.