För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Mer nyheter om och för företagare - klicka här!

Rabatterat erbjudande – Gå på PREMIÄREN på Sundspärlans Friluftsteater i Helsingborg!

28 jun 2024, 19:00
Plats: Sundspärlans Friluftsteater i Helsingborg
Vi lever i deprimerande tider. Tack och lov håller Eva Rydberg glöden och glädjen vid liv. Efter 30 år som teaterdirektör på Fredriksdalsteatern tar hon sitt pick och pack och flyttar till vackra Sundspärlans Friluftsteater. Så vad passar då inte bättre än att damma av komediklassikern Ett resande teatersällskap och låta Eva utbrista i pjäsens klassiska replik, ”Fan må vara teaterdirektör!”
Efter 30 år som teaterdirektör på Fredriksdalsteatern tar hon sitt pick och pack och flyttar till vackra Sundspärlans Friluftsteater.

Och Eva ser alltid till att hamna i gott sällskap. Runt sig har hon en munter ensemble med Ewa Roos och Hampus Nessvold i spetsen tillsammans med idel bekanta publikfavoriter från Fredriksdalsteatern: Birgitta Rydberg, Mia Poppe, Kalle Rydberg, Robert Rydberg och Fredrik Dolk. Och förstås dansare som sjunger ut och sätter allt i rörelse.

Andreas T Olsson blåser nytt liv pjäsen och byter inte bara kön på teaterdirektör Sjövall utan kastar upp alla bollar i luften och skriver ett helt nytt lustspel fyllt av komiska förvecklingar, sång och musik.

Nu har du chansen som medlem i Företagarna att till medlemspris se Eva Rydbergs premiärföreställning, Ett resande Teatersällskap, på Sundspärlans Friluftsteater i Helsingborg den 28 juni klockan 19.00. Ta med dig familj, personal och kunder till en trevlig kväll med kända premiärgäster. Vimla runt bland press, kändisar och andra företagare. Njut av föreställningen, fika i parken och skratta för livet!


Vi har ett begränsat antal platser till föreställningen så boka dina biljetter direkt på mail info@evarydberg.se - så du inte missar en av sommarens roligaste föreställningar!

OBS!
Biljetter bokas endast via mail till info@evarydberg.se
Som medlem i Företagarna betalar du endast 450 kr per biljett (ord pris 550 kr)
Uppge ”Företagarna” vid beställning/mail för att få det rabatterade priset.

Hjärtligt välkomna!

Företagarna

Läs mer om föreställningen på www.evarydberg.se <http://www.evarydberg.se/>


Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.