För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Minst & Flest - boken

Mer än två tredjedelar av alla företag i Sverige drivs av ägaren, utan andra anställda. Det är därför vår bok har fått namnet Minst & Flest.

Läs boken Minst & Flest här!

I den här boken möter du femtio företagare från lika många västsvenska kommuner, som var och en representerar de minsta och de flesta. De jobbar utan anställda och är därmed minst. Men de är också flest. De driver sin verksamhet på det sätt som är vanligast i Sverige; solo.

Vi vill understryka hur viktig denna grupp företagare är för vårt samhälle. Dessa passionerade företagare som gjort ett intresse till sin livsstil och utkomst bidrar med stora skatteintäkter som i allra högsta grad påverkar vår välfärd. En välfärd som de flesta har xvårt att nyttja till fullo. Just för att de är solo.

Viktig läsning!

Håll till godo med viktig läsning och se vad dessa hjältar och deras soloföretagarkollegor betyder för sin kommuns skatteintäkter. Utan soloföretagare skulle vi till exempel sakna medel för cirka 886 796 315 skolluncher i kommunerna. Nu är det hög tid att ge soloföretagare samma förutsättningar som alla andra skattebetalare har.

Utan soloföretagare stannar Sverige!

lilla-edet-molndal---minst-o-flest (1).jpg

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.