För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Om Företagarna Branschförbund

30 branschförbund och 60 000 medlemsföretag

💪Företagarna Branschförbund är en samverkansgrupp för fristående branschföreträdare i branscher. Majoriteten av de anslutna branschförbunden består av medlemsföretag som är småföretagare, där 4 av 5 jobb skapas.
Företagarna branschförbund finns till för att det behövs en stark röst för småföretagare i hela landet, det är dom som gör att människor och företags vardag och fritid ska fungera och vara meningsfull. 98% av Sveriges företag räknas som småföretag och trots det byggs lagar och regler i första hand genom samråd med stora företag.

💌I Företagarna Branschförbund verkar vi för att hitta gemensamma insatser och hjälpas åt att fånga upp frågor och ärenden som behöver mer rampljus. Vi vet att vi inte kommer tycka lika i allt, branscher är olika och så måste det få vara. Vi väljer att arbeta med våra likheter som kommer göra stor skillnad för det svenska företagsklimatet.

💄Företagarna Branschförbund är en del av Företagarna men varje branschförbund är självständigt och har sin organisation och sina direktanslutna medlemsföretag. Genom politikerpåverkan, arbete i lagstiftningsfrågor och affärsetiska normer arbetar Företagarna Branschförbund för att tillsammans utveckla företagsklimatet i Sverige och framtidssäkra branscher.

🧁Företagarna Branschförbund är sina medlemmars röst och vi agerar gemensamt i aktuella närings- och arbetsmarknadspolitiska frågor. Vi lyfter fram ämnen som är viktiga för en fortsatt utveckling och tillväxt hos medlemsföretagen.

I kraft av vår storlek kan vi skapa förändring – gå med du också!

📌 Medlemmar är bland annat Sveriges Åkeriföretag, Sveriges Bagare och Konditorer, Svenska Fotografers Förbund och Association of Swedish Beauty Brands. Här hittar du alla medlemmar

Vanliga frågor och svar om Företagarnas branschförbund

Fristående branschförbund, intresseorganisationer, föreningar och nätverk är alla varmt välkomna att gå med i vår samverkan för branschförbund.

I Företagarnas branschförbund samverkar ungefär 30 förbund, organisationer, föreningar och nätverk. 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.