podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.
Sarah Krusell gästar Företagarpodden. Foto: Sarah Olofsson.

Företagarpodden #289: Bygg tillväxt med datadriven marknadsföring

Hur kan man arbeta med datadriven marknadsföring med små medel och vad krävs för att svenskt mode ska få fart på tillväxten? Det och mycket mer ska vi tala om i veckans avsnitt av Företagarpodden.

Günther får besök av Sarah Krusell som är kommersiell- och varumärkeschef för E-handelsjätten NA-KD som lanserades i januari 2016, med ett mål att leverera de senaste trenderna till ett överkomligt pris. Hon har tidigare arbetat som inköpare och controller på Kappahl, inköpsansvarig och marknadschef hos Nelly.com, marknadschef för Leo Vegas och varit vd för ridbutiken Horsemeup.


Hur kan ett svenskt företag skapa ett varumärke som utmanar globalt? Och hur jobbar man med att växa sin kundkrets genom sociala medier? Det och mycket mer tar vi upp i detta avsnitt. Lyssna nu!Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Taggar
Riks Guide
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.