För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Företagarpodden #288: E-handelsknep och app-lösningar som tar firman framåt

Hur blir man framgångsrik inom e-handel och vilka är trenderna du som företagare behöver känna till? Det ska vi bland annat diskutera i veckans avsnitt av Företagarpodden.
Anna Nordlander gästar Företagarpodden. Foto: Sarah Olofsson.

Günther samtalar med Anna Nordlander som tidigare varit vd för The Friendly Swede som var ett av de allra första svenska företagen att sälja fysiska produkter via Amazon.com. Nu hjälper hon andra företagare att ta sina affärer till nästa nivå, med ett starkt fokus på Amazon och internationalisering. Hon är även grundare av Amazon-byrån Amzello och appen About Mom som stöttar nyblivna mammor. 


Hur kan man bidra till att lösa samhällsutmaningar med en app ? Och hur går man till väga för att förverkliga en företagsidé? Det och mycket mer får du svar på i veckans avsnitt. Lyssna nu!Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Taggar
Riks
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.