podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - dagsfärska nyheter om företag i hela Sverige
Jennifer Jansch gästar Företagarpodden.

Företagarpodden #274: Förverkliga din dröm som företagare

Många drömmer om att flytta utomlands och starta företag. Men hur gör man? I veckans avsnitt möter vi Jennifer Jansch som är en av få som lyckats.
Günther får besök i studion av Jennifer Jansch, designern och entreprenören som efter att ha jobbat inom mode och tidningsvärlden i många år hade en dröm att starta eget. I dag driver hon företaget Bag-all som producerar och säljer miljövänliga presentpåsar, väskor och fodral i över 40 länder. Bolaget som startades 2016 har idag 50 medarbetare utspridda över världen.
 

Vad kan vi lära oss av andra länder när det gäller regler och beskattning? Och hur håller man ihop ett team när medarbetarna är utspridda i olika världsdelar? Det och mycket mer diskuterar vi i veckans avsnitt. Lyssna nu!


Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.