podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.

#Företagarpodden #167: Stärk relationen till kunden

Vad är viktigast; att rekryterna nya kunder eller stärka relationer med befintliga kunder? Vilka fördelar, tricks och fallgropar finns? I podden får du svar!

Turerna kring Swedbank har inte gått någon förbi, men hur påverkar skandalen Sveriges småföretagare? Och vilka långsiktiga följder har skandaler på stora varumärken? Lyssna nu!


Det läggs massor med tid och pengar på att hitta nya kunder. Men det är väsentligt mindre kostsamt att utveckla relation med de kunder ditt företag redan har. I #Företagarpodden reder programledarna ut vilka möjligheter som finns och ger sina bästa tips.

Hur gör man för att hitta kollegor eller anställda med rätt kompetens utanför storstäderna? Vi besvarar en klurig lyssnarfråga.

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

 

Taggar
Riks Guide
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.