För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Mer nyheter om och för företagare - klicka här!

Vi är med dig i badet! #företagarpodden 106

Sänk räntan på företagslånet och spara massor, såklart du kan ha en tjänstecykel och så fixar du Alla hjärtans dag riiiiiktigt billigt (får man göra så!?)
Bästa podcasten för företagare (väl?) #företagarpodden 106, Julia Selander och Günther Mårder

Ett supertips till den som har företagslån och inte förhandlat räntan på länge, eller bara allmänt känner att det kan finnas pengar att tjäna: Räntekollen. Företagarnas nya förmån har hjälpt medlemmarna till riktigt bra avtal, med hundratusentals sparade kronor om året för vissa. Günther berättar mer i detta avsnitt, och du kan läsa mer om Företagarnas räntekoll här.

Första frågan från en lyssnare handlar om det är möjligt att ha en cykel istället för tjänstebil, med förmånliga avdrag? Hur funkar det då?

Veckans andra fråga kommer från en lyssnare som står och väger mellan att starta ett aktiebolag som förvaltar värdepapper och eller ta ut pengarna i utdelning - Günther och Julia ger sina allra bästa råd.

Och eftersom avsnittet släpps 14 februari - #företagarpodden fastslår en gång för alla om Alla hjärtans dag behövs. Julia och Günther delar med sig av ett gäng minst sagt speciella minnen, där Günthers givetvis går ut på ett spartips. 

Är vi med dig i badet?

Vi vill veta hur Du lyssnar på #företagarpodden - snälla dela bilden på instagram eller Twitter med #företagarpodden eller mejla podcast@foretagarna.se och berätta!

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Taggar
Riks Guide
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.