För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Företagarfrukost

6 feb 2018, 07:30-09:00
Plats: Glasets Hus, Limmared
Få inspiration, kunskap och träffa andra företagare! Utan företagen stannar Tranemo. Därför är det viktigt att vi som företagare, politiker och tjänstemän hittar mötesplatser för att skapa ett ännu bättre företagsklimat i vår kommun. En sådan mötesplats är våra frukostträffar på Glasets hus som Företagarna arrangerar tillsammans med Tranemo kommun. Tillsammans blir vi så mycket bättre!

TEMA: Näringslivspolicy för Tranemo Kommun

Demokrati och visionsberedningen har fått i uppdrag av kommunfullmäktige att ta fram en näringslivspolicy för Tranemo Kommun. Som företagare kan du nu vara med och påverka genom att delta i en workshop för att belysa just de områden som är viktiga för dig och ditt företag.

Näringslivet har stor betydelse för att skapa en levande kommun och ge möjlighet till sysselsättning för kommunens invånare. Det är nu dags att skapa ett policydokument för detta strategiskt viktiga område. Näringslivet omfattar en mångfasetterad skara av stora och små företag med olika verksamhet och därmed också skiftande behov och problem.

Viktigt är att få belyst de förutsättningar som krävs för en god utveckling av befintliga företag men också vilka möjligheter som kan skapas för etablering av nya verksamheter. Framförhållning vad gäller markförsörjning och kompetensförsörjning är betydelsefulla faktorer i detta sammanhang men även bostäder, barnomsorg mm som påverkar möjligheten att locka nya företag till kommunen.

När: Tisdag 6 februari 2017 kl 07.30-09.00 - 
Välkommen från 7.15, dagens ämne startar 7.30. Efter detta serveras gemensam frukost.
Frukosten är kostnadsfri!

Var: Glasets Hus, Limmared

Anmäl dig senast den 2 februari
Anmälan är bindande, utebliven avanmälan debiteras med 100 kr.

Tommy Peterson
Ordförande Företagarna Kind
070-666 96 06
tommy@detc.se

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.