För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Företagsfrukost Hemma Hos - Hero Fitness

14 okt 2020, 07:30-09:15
Plats: Hero Fitness
14 oktober hälsar vi er varmt välkomna till Hero Fitness för en trevlig och inspirerande Företagsfrukost!

 Njut av en god frukost och lyssna på när Julia och Andreas berättar om hur de beslutade sig om att flytta till Sollefteå och starta sin egen träningsanläggning, vad Hero Fitness är och varför träningen hos dem passar alla. De går igenom deras träning för företag och hur de kan anpassa pass och övningar till olika yrken. Att det ska vara roligt och effektivt med träning är deras filosofi!

Efter frukosten och föreläsningen finns det möjlighet för de som kan och vill att stanna och delta på ett träningspass för att prova på Hero Fitness i praktiken. Alla kan vara med då samtliga övningar kan anpassas efter erfarenhet, förutsättningar och eventuella skador/begränsningar. Endast föranmälan p.g.a begränsat antal platser.

7.30 - 8.20 Frukost och föreläsning

8.30 - 9.15 Träning för de som vill

9.15 Möjlighet att låna dusch & omklädningsrum

Vi planerar denna tillställning så att den blir så trygg som möjligt ur smittsynpunkt. Vi har begränsat antalet deltagare till 12 personer och serverar frukosten individuellt förpackad. Lokalerna är väl tilltagna för att ni lätt ska kunna hålla avstånd till varandra, vi kommer inte att skaka hand utan hälsa på distans och vi placerar ut handsprit. Har du minsta lilla förkylningssymtom så ber vi dig stanna hemma.

Varmt välkommen!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.