headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Affärsnätverkande AW på Ekerö

16 jan 2020, 17:00-19:00
Plats: Destination Ekerö
Vi startar 2020 med en affärsnätverkande AW och en träff med Ekerö kommuns nya Kommundirektör Christina Hedberg. Detta genomför vi på Företagarna, tillsammans med Selma Nätverk och Destination Ekerö.

”Ett gott näringslivsklimat är alltid en effekt av många goda krafter och samsyn om bra mål och medel.”

Christina_Hedberg_560.jpgKom och träffa Christina Hedberg och hör hennes vision om ett hur ett bra samarbete kommun-näringsliv ska fungera. Hon kommer att ge oss företagare input och inspiration till hur vi kan bli en så bra motpart som möjligt och vad som förväntas av oss företagare och ge oss några goda exempel från sin tid som kommunchef i Gnesta. Efter Christinas presentation håller Susanna Kihl från Företagarna Ekerö en kort workshop utifrån hur vi som företagare kan bidra så bra som möjligt till kommunen som helhet.

 

Kl 17.00 AW-mingel
17.30 - Kort presentation av alla närvarande. Därefter tar Christina Hedberg, Ekerö kommuns nya Kommundirektör över och vi avslutar med workshop. Nätverkandet fortsätter sedan fram till kl. 19.

Kom ihåg att ta med visitkort!

Anmälan:
Anmälningstiden har gått ut. 

Behöver du avanmäla dig från eventet? 
Eventet är kostnadsfritt och vi bjuder på dryck och lättare tilltugg. Skulle du behöva avboka din plats hör av dig till: annika@harmonywork.se eller 070-303 75 44.

Varmt välkommen!
Företagarna Ekerö, Selma nätverk och Destination Ekerö

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap