För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Webbinarium: 2021 - Ditt år!

4 dec 2020, 12:30-14:00
Plats: Webbinarium i 2 delar via verktyget Zoom
Vi befinner oss mitt i en pandemi som vi inte kan påverka men hur mörkt det än kan kännas finns det massor av saker DU som företagare kan styra över! Michael Alphov och Oliver Lopez delar med sig av sina bästa tips och möjligheter för att lägga grunden till ett framgångsrikt 2021.

Länk till mötet:
https://us02web.zoom.us/j/81880377506?pwd=clVQS0FHVTdQaU1YczdrTFFSaUdCUT09
Meeting ID: 818 8037 7506
Passcode: 705439

Tema: Försäljning, ledarskap och produktivitet.

Dina mål, vanor och rutiner har aldrig varit viktigare än nu. Hur vill du att det ska kännas när 2021 är över? Hur vill du arbeta? Har det öppnats nya dörrar när andra har stängts? 

Du får i dessa två livesända föreläsningar (via Zoom) konkreta tips, praktiska moment och diskussioner i en härlig blandning! Läs mer om föreläsarna på www.michaelalphov.se samt www.structsales.se

Länk till webbinariet får du i ett välkomstmail någon dag innan programstart. 

orange_avdelare.jpg

DATUM, TID & ANMÄLAN

Del 1: Fredag 4 december kl 12:30-14:00.
Del 2: Tisdag 15 december kl 12:30-14:00.
Anmälan: Fyll i dina uppgifter i formuläret här intill. (På mobilen, skrolla nedåt en bit) Begränsat antal platser! Detta är ett kostnadsfritt arrangemang för dig som medlem i Företagarna. 

orange_avdelare.jpg

PROGRAMUPPLÄGG

DAG 1:

Att sälja under "det nya normala" - digital försäljning

Hur når vi kunder i en situation där kunder avvaktar med att ta beslut och att agera? Många av oss känner säkert igen sig i att beslutsprocesserna tar mycket längre tid nu och att frustrationen ökar kring detta. Få tips och idéer kring hur du kan möta denna utmaning. På vilket sätt ska vi tänka kring vår försäljning när läget är som det är? I slutändan handlar det om en inställning kring att hjälpa våra kunder till framgång, även i sämre tider!

Med digitaliseringen har det skapats nya förutsättningar för att göra affärer. Videomöten, sociala medier och andra digitala lösningar hör till vardagen. Att det är skillnad på ett fysiskt möte och ett digitalt är vi nog överens om. Men genom att dra nytta av det digitala kan vi optimera vår tid och faktiskt bli mer strukturerade. I denna del kommer Oliver att gå igenom hur vi kan jobba smartare och samtidigt behålla mycket av det fysiska mötet, fastän det är via video.

Mallar:

  • Frågor att ställa under första samtalet med en ny kund som kan underlätta i kvalificeringen
  • Guide till hur du håller framgångsrika säljmöten på video

Uppgifter:

  • Testa "manuset" med frågor i riktiga kundsamtal innan nästa gång vi ses
  • Gör en utvärdering på hur tidigare videomöten kändes i förhållande till de nya baserat på mallen

Dina mål är viktigare än någonsin! 

Ett nytt år närmar sig och det är hög tid att se över dina mål. Har du hört det förut? Känns det som dina mål ofta bara blir något som "ska finnas" men inte hjälper dig och din verksamhet framåt? Vet du vad, det är det dags att tänka om! Under föreläsningen kommer Michael gå igenom vikten av en vision samt hur du sätter tydliga, utmanande och inspirerande mål. Det blir även en genomgång av vilka olika typer av mål som finns samt massor av tips gällande motivationsfaktorer och aktivitetsplaner för att verkligen nå de uppsatta målen! 

Uppgift till steg 2:

Sätta och dokumentera sina egna mål för 2021. En mall för detta skickas ut till alla deltagare. 

orange_avdelare.jpg

DAG 2:

Jobba smart mot dina kunder med rätt budskap och verktyg

Vad du säger samt hur du säger det är viktigt för att du ska lyckas sticka ut i bruset idag. Nu mer än någonsin behöver budskapet vara sylvasst, annars kommer du inte att kunna nå fram. Här kommer Oliver gå igenom hur du ska tänka när du försöker nå din målgrupp. Det finns idag en uppsjö av digitala verktyg som kan hjälpa oss att jobba smartare med vår försäljning. I denna del gå Oliver igenom de vanligaste och mest populära verktygen som framgångsrika säljare och företagare använder i sin försäljning.

Ta makten över din tid och dina rutiner 

Hur mycket tid har du egentligen till att arbeta? Hur se din arbetsdag ut egentligen? Vad borde du börja med varje dag? Hur gör du dina prioriteringar? Massor av frågor som är viktiga att ha svar på för att jobba smart. Dagens block kommer handla om hur man pulserar sin arbetstid på smartast sätt och vilka vanor som behöver att arbetas in för att kunna arbeta metodiskt och framgångsrikt. Allt för att kunna frigöra tid till att göra det som är viktigt, roligt och utvecklande! 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.